RSS

Et usedvanlig lykketreff

04 Feb

Jeg fikk en veldig hyggelig mail i dag! En utrolig koselig beskjed fra min gode venn Maria Rittinger. Jeg kjenner ikke Maria så godt, faktisk har jeg aldri truffet henne. Jeg har heller aldri snakket med henne, eller i det hele tatt hørt navnet hennes før i dag. Men hun er min gode venn. Hun sender mail fra @student.uibk.ac.at, og litt leting forteller meg at hun studerer ved universitet i Innsbruck, i Østerrike.

Men, avbryter den observante leser, hvis du ikke kjenner henne, hvorfor sender hun deg mail? Å, du enkle menneske, svarer jeg overlegent. Nå skal du høre. Hun velger å uttrykke seg på engelsk, utvilsomt fordi hun forstår at jeg ikke husker nok av skoletysken til å henge med på notene.

My associate has helped me to send your first payment of $7,500 USD to you as instructed by Mr. David Cameron
the United Kingdom prime minister after the last G20 meeting that was held in United Kingdom, making you one
of the beneficiaries.

Lite visste jeg at det på det forrige G20-møtet ble bestemt at jeg skulle få penger! Av den britiske statsminister David Cameron, til og med! Litt underlig kanskje at han vil betale meg i dollar, men det føles tross alt som verdens mest betydningsfulle pengeenhet. Litt mer underlig, kanskje, at det forrige G20-møtet ble holdt i Seoul i Sør-Korea. Det eneste G20-møtet holdt i Storbritannia var i april 2009. Og veldig underlig at David Cameron bestemte dette på et tidspunkt da Gordon Brown fremdeles skulle sitte som statsminister i over et år.

Tony Blair?

Sender First Name Is = Johannes
Second Name = Davis

I told him to keep sending you $7,500 USD twice a week until the FULL payment of ($820000.00 United State Dollars) is completed.

Ok, så Johannes Davis (interessant navn), som er Maria Rittingers medarbeider (der hun studerer i Innsbruck), har fått oppdraget med å sende meg disse pengene fra Storbritannias regjering/den samlede G20-organisasjonen. Takk som byr, sier jeg! Og at jeg faktisk skal få utbetalt sånne summer to ganger i uken helt til jeg har nådd den logiske summen av 820 000 dollar (den vanlige lønnen for folk som ikke har noen som helst tilhørighet til verken Storbritannia, Østerrike, G20 eller Johannes Davis) er jo å hoppe i taket for. Ca. 4,7 millioner kroner høres svært rimelig ut, selv om det altså vil ta omtrent et år å få det hele utbetalt.

A certificate will be made to change the Receiver Name as stated by the British prime minister, send your Full Names and address via Email to: Mr Garry Moore

You cannot pickup the money until you have obtianed your certificate.

Regards
Mr. Garry Moore.
Tel: +(44) 702 401 4955.

Såklart forstår jeg at David Cameron, den første britiske statsminister som kan reise i tid, har krevd å få mitt fulle navn og selvfølgelig også min addresse. Han kunne jo risikert å gi pengene til hvem som helst, når det helt klart ble bestemt av G20 at de skulle gå til personen som eide nøyaktig min mailaddresse. De visste ikke hva jeg het eller hvem jeg var, men de visste at jeg fortjente dem, og de hadde mailaddressen min. Det var barre å sette i gang en operasjon over flere land for å få sendt mailen til meg, sånn at jeg kunne få det jeg har krav på.

Garry Moore skal lage sertifikatet mitt, sånn at jeg kan hente pengene. Her blir jeg jo litt usikker. For det første var jeg under inntrykk av at Maria Rittinger og Johannes Davis allerede hadde sendt meg den første betalingen. Men men, det betyr nok lite. Så fort jeg får sertifikatet mitt, kan jeg nok bare valse inn i banken, vise det og få mine surt ervervede penger. Blir også litt tatt på senga av mailen plutselig er fra Garry Moore selv. Jeg skal jo sende navnet og addressen til ham, men jeg har kun mailaddressen til Maria Rittinger. Og google lurer bare på om jeg mener Gary Moore med en «r» når jeg søker. Kanskje er det han? Jeg tror jeg tar en telefon (til nummeret internettet forteller meg sannsynligvis vil bli overført til Nigeria, der Gary Moore sikkert har et kontor) og finner ut av det.

Uansett, jeg ville bare dele med dere at jeg er blitt millionær! Hurra!

Vi snakkes, Gary.

 
7 kommentarar

Posta av den februar 4, 2011 in Generelt

 

Stikkord: , , , , , , , , , , , , ,

7 responses to “Et usedvanlig lykketreff

 1. Inge

  februar 4, 2011 at 5:59 pm

  Gratulera! Når du har fått pengene kan du kanskje hjelpa ei dama fra Nigeria som har kontakta meg. Hu har eindel penger hu vil dela, men trenger fyst penger fra meg. Eg forsto det ikkje heilt, men hu ville barra ha 100 000$ någe du jo har…

   
  • denhoyefotograf

   februar 4, 2011 at 6:04 pm

   Hørres ut som ein god deal! Barre gi meg någen veker, så har eg nok fått samla opp 100 000, sannsynligvis i slutten av mars ein gong.

   Nå barre tenke eg høgt, frå fantasiland, men tenk kor kult viss hu liksom va ei prinsessa eller någe?

    
   • Inge

    februar 4, 2011 at 6:47 pm

    Hu sa faktisk det! Ligna møkje på Beyonce, men det er jo barra bra.. Snakkes i mars.

     
 2. Thorsen

  februar 4, 2011 at 7:48 pm

  Oi heldige du e… kanskje eg kan låna någen pengar av deg. Eg fekk nettopp ein mail fra Kina. Eg hadde vist vært involvert i litt shady buissness der og nå sko de senda advokatar på meg om eg isje betalte de ein anseelige sum upfront for tort og svie….

   
  • denhoyefotograf

   februar 4, 2011 at 7:53 pm

   Det e ein trist dag når me ikkje kan gjør litt shady bisniz i Kina uten at de ska ha någe for det.

   Eg hjelpe deg, så fort eg får min del av Inge sin del med den nigerianske prinsesså. Så du kan ta det med ro, redningen e på vei.

    
 3. Ottar Karsten Hostesaft

  desember 1, 2011 at 4:04 pm

  Meget god analyse av e-posten, min venn. Kan ikke være nokka tvil om at de tre (fire om du tar med time-traveller Cameron) menneskan du ha blitt kontakta av e til å stole på.

   
  • denhoyefotograf

   desember 1, 2011 at 5:19 pm

   Ja, eg pleie og alltid å samarbeida med to andre om e-postane mine.

    

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

 
%d bloggarar likar dette: