RSS

Pants Man!

30 Sep

Siden vi er kommet halvveis i lista over favorittfilmene mine, tar vi en liten pause fra den typen innlegg. Jeg vil heller vise fram noe av det siste som er lagt ut på Youtube som jeg er involvert i.

Vi begynner med en sketsj laget av meg selv og Daniel Bjur. Ideen kom fra sangen, som jeg fant på for en god stund siden. Så når vi endelig skulle lage noe, så bestemte vi oss for å slå til med denne. Her får du Pants Man:

Håper du likte den, og håper også du liker neste innslag. Det var nemlig en kortfilm vi lagde i sommer. Meg og Daniel igjen, men med god hjelp av Mimir Kristjansson og Marius Helge Larsen, som spiller hovedrollene i filmen. Den heter Vaktmesteren, og ligger på youtube i tre deler. Her får du alle tre samlet, så det er bare å kose seg.

I tillegg slenger jeg med noen tabber fra innspillingen:

Og helt til slutt en litt eldre video som nettopp er blitt lagt ut. Det er en reklame for studiet jeg går på, laget av meg og Audun B. Halvorsen. Den hadde vi det ganske gøy med, og når jeg fant den fram igjen nylig, så bestemte jeg meg for å legge den ut.

Det var alt for denne gang, så kommer jeg snarlig tilbake med neste plassering på listen over favorittfilmene. Håper du ble lettere underholdt her i dag.

 
3 kommentarar

Posta av den september 30, 2008 tommar Generelt

 

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , ,

3 responses to “Pants Man!

 1. Ottar Karsten Hostesaft

  oktober 6, 2008 at 10:21 pm

  Pantsman e jo kanonmorsom! Vaktmesteren syntes eg ikke va så bra, men grillartistpartiet va bra. Meget flott filma, så direkte stilig ut og flotte kamerabevegelsa. Lo av «hambørbør. hambørbørartist». likte starten med alle brødrene. Satte også pris på Tre nøtter til Askepott-referansen.

  Reklamen:
  Ooooo plot twist!!

   
 2. denhoyefotograf

  oktober 6, 2008 at 11:51 pm

  Takk takk! Me e kry av Pants Man.

  Vaktmesteren e jo spelt inn på et improvisert manus, og me innser vel at me ikkje har vært flinke nok te å drepa våre «darlings». Personligt like eg ryddeartisten voldsomt godt, og logikken hans. «Altså, viss du rydde de minste tingene fusst, så står du jo igjen med de største te slutt. Og det vil jo ingen.»

  Ellers syns eg det e merkeligt løye med navnene på artistane Bengt Anderson har jobba fram. Jake Olsson, Josephine McQueen og Steven Rack!

  Det som e fint med grillartistdelen, e jo at Marius snakke kinesisk, så det e jo faktisk korrekt i forhold te teksting, right on the money.

  Slutten blei jo og altså då tenkt ut itte alt det andra va spelt inn, og me sleit litt med å finna ein måte alt sko gi meining på. Askepott-referansen e utvilsomt høydepunktet der.

  På reklamen e det verdt å merka seg at når May Linn sitte på redigeringsrommet, så e der ein liten versjon av akkurat det bildet på monitoren, og ein ennå mindre versjon på monitoren inne i bildet på monitoren!

  Takk for tilbakemelding, og det e godt å ha deg tebars online!

   
 3. Ottar Karsten Hostesaft

  oktober 7, 2008 at 2:00 am

  det va ekte kinesisk ja? eg merka meg at eg syntes det va en meget god etterlikning av kinesisk. eg tenkte: «høres kinesisk ut for meg. good job, han har faktisk lagt merke til kordan kinesisk høres ut i stedet for å bare si kjing kjong» men det va altså enda et par level opp fra det eg trudde. Respekt til Marius

   

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

 
%d bloggarar likar dette: