RSS

Oppdateringer på YouTube!

22 Apr

Nå er det passe lenge siden jeg skrev meg en bloggpost. «Hvorfor», spør du kanskje? «Skjer det ingenting i livet ditt, Rune?» Nei, og i tillegg har jeg hatt en del problemer med teknologien. For det viser seg at selv om du har rippet filer fra en selvlaget dvd, så betyr ikke det at redigeringsprogrammet ditt vil være med på å redigere den. Dette fikser vi til slutt med litt grovklipping i VirtualDub, og vips, nye ting på YouTube!

Det kommer til å komme en god del ut i de nærmeste dagene, vil jeg tro, og jeg skal nok presentere det meste her i bloggen min etterhvert. I dag vil jeg rette søkelyset mot 3 små snutter jeg lagde for en tid tilbake.

De er alle hentet fra filmen med navnet Zapping, en rett-på-dvd-utgivelse, med skuespillere som Frode Sveistrup, Christopher Bush, Eirik Høvring og fenomenale musikalske gjesteroller av Inge Eidesen og Martin Stava, samt undertegnede i regissørstolen.

De første klippet er en trailer for den episke sportsfilmen Krøllball – the motion picture. Krøllball er en sport oppfunnet av folkene bak Zapping, og går ut på at to eller flere slår et sammenkrøllet papirark (bruk gjerne to ark på en ball) fram og tilbake mellom seg, uten at denne såkalte krøllballen treffer bakken. Fint utførte triks og bevegelser premieres med mye «oooh» og «aaaah» (that’s how it always start), men det er ingen tapere eller vinnere i krøllball, konkurranseaspektet er omtrent på nivå med den jevne jamaicaner i fiestaen. Men nok snakk, ta en kikk på traileren for denne storfilmen.

Og selv om det står coming soon, så er det sant. Neste videoklipp er også en fin liten trailer, nemlig for skrekkfilmen The Texas Hekksax Massacre, der en gal morder med hekksaks er på jakt etter en mann på jakt etter tvillingbroren sin. Her er det absolutt verdt å merke seg hvor mye spenning som sitter igjen i kroppen etter traileren, man må nærmest på kino med en gang for å finne ut av ting. Også, legg merke til de fantastiske blod- og gørreffektene.

Og hvem la merke til den veldig nerdete referansen til Star Wars? Du gjorde det ja? Hm.

Den siste videoen er en reklame for et ganske fantastisk produkt. Anti-Squeeze! Dette så vi en gang at Karmøy kino hadde en hel kasse av. De fikk aldri solgt de, så vi fikk ta hver vår gratis. Å lykke! Dette geniale produktet var svaret på alt! Vi lagde kjapt en reklame for å vise hvor bra det var, i samme stil som en god del andre dubbede reklamer som faktisk blir sendt på tv-skjermer.

Så hva venter du på? Simplify your life, AND make your friends less juicy! Jeg kommer snarlig tilbake med flere gamle og eventuelt nye klipp på Youtube. Følg med som en smed!

 
5 kommentarar

Posta av den april 22, 2008 tommar Film

 

Stikkord: , , , , , , , , , , ,

5 responses to “Oppdateringer på YouTube!

 1. bush

  april 23, 2008 at 10:35 am

  hahahahaha
  har du heile filmen?
  eg e på youtube, e d bra eller dårlig

   
 2. denhoyefotograf

  april 23, 2008 at 12:59 pm

  Eg har heile Zapping ja, men legge ut litt klipp for klipp. I dette tilfellet e det jo bra at du e på Youtube, iallfall med anti-squeeze.

   
 3. Ottar Karsten Hostesaft

  april 23, 2008 at 6:12 pm

  kommentar

   
 4. dabju

  april 23, 2008 at 7:10 pm

  det går opp for meg at krøllball e ein litt trist fattigmannssport…

   
 5. denhoyefotograf

  april 24, 2008 at 2:25 am

  Ottar, du e alltid like innsiktsfull. Som ein miniatyr-buddha. Dekka av hår.

  Dabju: Det stemme jo for så vidt, men kim gidde å spela golf? Pluss, du har jo sjøl kjent rusen av ein omgang krøllball. Få ting som kan komma opp mot det.

   

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

 
%d bloggarar likar dette: