RSS

Mine ting på YouTube

21 Jan

Ja, nå vet jeg at Dabju allerede har blogget om deler av det jeg tar opp her nå, men reklame og spredning av det du har laget er fine ting.

Vi kan jo begynne med det som da er litt gammelt nytt, nemlig kortfilmen Kaffekoppen som jeg, nevnte dabju og Ottar lagde i forrige sommer. Den ligger nå på YouTube under det treffende navnet «Getting coffee». Her kan du se vidunderet:

Der har vi fargekorrigert og kost oss. Litt feil aspect ratio er det jo, men det skal vel kanskje fikses på etterhvert.

Videre er også eksamensfilmen min blitt lagt ut, noe som vel er et hyggelig gjensyn for de fleste. Ja, bare se og kos deg:

Så har jeg et par ting å komme med i forhold til mitt forrige blogginlegg om de nye melkekartongene fra Tine. Jeg klaget bl. a. på at det stod du kunne åpne de med finger ELLER saks. Det kan være jeg gjør noe feil, men jeg må faktisk bruke finger OG saks for å åpne de tullete kartongene. Argh.

Og videre i forhold til samme innlegg, der jeg kårer Blur’s «Song 2» til den beste woohoo-sangen noensinne. Jeg skal ikke endre på min avgjørelse der, men det er en sang som er blitt glemt, og som absolutt trengte å bli nominert. Jeg presenterer sangen, brukt i filmen Kill Bill. Legg også merke til det fantastiske kameraarbeidet i scenen, og hvor lenge de fortsetter uten å klippe:

Som en ekstra godbit har jeg også funnet originalen av den sangen de covrer. Og dere, hvis dere har sett Family Guy, vet dere akkurat hvem vokalisten høres ut som helt i begynnelsen…:

Det var alt for denne gang, legg gjerne igjen en kommentar!

 
4 kommentarar

Posta av den januar 21, 2008 tommar Film, skryt

 

Stikkord: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 responses to “Mine ting på YouTube

 1. dabju

  januar 21, 2008 at 10:25 pm

  meine du greased up deaf guy? ellers, flott innlegg! eg e med i filmen din! eg e kenneth! «og Kenneth, gestaltet innsiktsfult og genuint av nykommer Daniel Bjur» sto det i anmeldelsen.

  eg stemme fortsatt for at du spare alle woohoo sangene dine t et eget innlegg, d bler så bra, det! ikkje sleng de ud så haler på andre innlegg! LYTT TIL MEG!

   
 2. denhoyefotograf

  januar 21, 2008 at 10:35 pm

  Ja, eg burde ha et innlegg med woohoo, men eg følte ikkje for å redigera deia inn i det forrige, for då ville ingen fått de med seg. Og nå finne eg ingen flere, så det blir ikkje vits.

  Lyden på stemmen i begynnelsen av sangen e cluet, og eg meine jo såklart den gamle pedoen. Barre hør på de tri fusste sekundene av den sangen igjen.

  Trur forresten faktisk at anmeldelsen sa: «Daniel Bjur eksploderer gjennom lerretet med sin fantastiske rolletolkning av svikefull venn og småkriminell. Måten han i det ene øyeblikket framstår som en god venn av Jon, for i det neste å snakke drit om han bak hans rygg, er overbevisende på en lavmælt og naturlig måte. Ikke siden Robert De Niro i Mean Streets har vi fått en så dyp og tankefull presentasjon av en ung mann på skråplanet. La oss hylle denne unge mannen som den neste Christian Bale, allerede før Christian Bale er ferdig med hypen sin. Bjur er den perfekte skuespiller på absolutt alle måter, og det beste som noensinne kunne skjedd en studentfilm som denne. Ottar Karsten Hoem gjør en grei jobb.»

   
 3. dabju

  januar 22, 2008 at 8:16 am

  haha! I would like to thank the academy.

   
 4. Ottar Karsten Hostesaft

  januar 22, 2008 at 4:08 pm

  Eg e også storfornøyd med den anmeldelsen!

   

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

 
%d bloggarar likar dette: